Leea (joaca cosmică)

Leea (joaca cosmică)

(TU) Dezbracă-mă de toate gândurile și privește-mi conștiința nudă. Cuprinde cu buzele cuvântul sărut și simte vibrația trupului minion și plăpând. Împărtășește pasiunea pentru comunicare și îmbată-mă cu vaporii metaforelor rostite la unison. Acordă atenție pielii ce este gravată cu cerneala lumii și nu citii printre rânduri. Urmărește cu degetul fiecare fior și ascultă-mi respirația în ritm alegro.

(EU) Cufund liniștea într-o muțenie ieșită din comun și strig din lăuntru metafore ce se revarsă din tine, croindu-mi suspinele candide și visările adolescentine ce acum încolțesc în ființa mea.

(NOI) Jovial discuțiile capătă contururi iar conturile sculptează jocurile minții, jocuri pure, jocuri eterne, jocuri jucate de-atâtea ori și de-atâția actori încât de fiecare dată Pământul a fost nevoit să-și inverseze polii.

Același joc, infinit divers, infinit convers.

(TU) Condu-mi pașii spre al meu pământ, din nori prinde-mi strâns mâna și  condu-mă în gradina mea, deoarece în labirintul socialului am rătăcit cărările spre ea și doar tu SIMȚI drumul.

Promit să nu mai tresar, de-acum spaima a trecut, am curaj să îți privesc ochii.

Bună :) Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ți-a plăcut. Indiferent dacă da sau nu, mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre el. Îți voi răspunde cât de repede. O zi, seară sau noapte plăcută îți doresc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: