Locuri și oameni Un Book Black Friday Fericit!

Un Book Black Friday Fericit!

Sper că v-a inspirat acest articol și că o să vă răsfățați de Black Friday cu cele mai mișto cărți pe care vi le-ați dorit anul acesta 🙂 Apropo: care sunt acestea? Aștept cu drag recomandările și voastre!

Locuri și oameni Toamna miroase a sărbători de iarnă

Toamna miroase a sărbători de iarnă

Vreți să știți care cred eu că este farmecul iernii? Este atât de fring afară încât sufletele oamenilor se înclălzesc. Căldura asta din suflete îi apropie, îi transormă în ființe mai calde și mai deschise.

Locuri și oameni Azi este despre Webstock 2017

Azi este despre Webstock 2017

Webstock crește frumos, a fost incredibil de multă lume, mult mai mulți oameni comparativ cu anul trecut. Nici nu mă miră. Premiază oameni creativi și curajoși iar subiectele tratate, de la prima oră până la final , sunt uimitoare. Am râs, m-am emoționat aproape până la lacrimi, m-am minunat, am învățat. 

Locuri și oameni Anul ăsta voi fi la Webstock!

Anul ăsta voi fi la Webstock!

Întâlniri, oameni faini, blogging, social media, premii. Într-un cuvânt: „Webstock”!

N-ai cum să ratezi așa ceva. – Cel puțin, eu nu 🙂

Locuri și oameni Mai presus de Lege

Mai presus de Lege

Văd tineri, văd prieteni, mă uit la mine și la oamenii pe care îi iubesc. Pe toți ne urmărește confuzia, suntem îndrumați de portavoci, aproape devenite conștiințe. Pe ale noastre nu le mai putem auzi datorită internetului, rețelelor de socializare, a televiziunii și a normelor impuse de cei ce știu să strige mai tare și mai frumos. …

Read Article Read More