Când sufletul se deschide, cerurile îți sunt alături! Am lansat o nouă melodie.

Când sufletul se deschide, cerurile îți sunt alături! Am lansat o nouă melodie.

My soul is music, and nothing more!

Da, îmi place să mă exprim pompos uneori. Ce-i drept mai rar, dar de regulă se întâmplă în acele momente când sufletul îți este inundat de entuziasm și bucurie, pur și simplu ești învăluit de o stare extatică ce o stăpânești cu greu. (Există și un pol opus, dar asta e altă discuție.) Noroc de cuvinte.

Dar să revenim la subiectul de față. Se făcea că zilele nici prea fierbinți dar nici prea reci, zilele dinaintea verii, m-au răsfățat cu cele mai inedite idei. Astfel, am reușit să termin și să înregistrez una dintre cele mai noi melodii, pe care am lansat-o acum o lună.

Surpriză!  Versurile sunt ale lui Mihai Eminescu,  ritmurile sunt spaniole, armoniile sunt clasice iar sufletul meu radiază de bucurie pentru că, în sfârșit, am finalizat una dintre cele mai dragi melodii pe care le-am creat până acum, împreună cu Vlad Ciolan.

Bineînțeles, există și o trupă. Ea se numește Toutefois și puteți afla mai multe despre noi acolo, pe cel mai nou blog de muzică pe care am început să-l moderez, de curând.

Enjoy 🙂

 

 

3 Replies to “Când sufletul se deschide, cerurile îți sunt alături! Am lansat o nouă melodie.”

 1. Admirabilă expresia stare extatică. Și nu este deloc pompoasă. Chiar mi se pare cea mai potrivită pentru subtilitatea măreției Universului. Nu mă pot erija într-un priceput într-ale muzicii, dar adevărul este că uneori mă transpune în acea trăire sinonimă cu percepția misterului divin.Și îmi este suficient.
  Mulțumesc pentru vizită, și sper într-o mirabilă călătorie, pe calea melodiilor tale.
  Onu

  1. Muzica este animistă. Nici cuvintele, nici vocea, nici degetele unui chitarist nu pot crea sau interpreta muzică fără suflet. E firesc să pară „sinonimă cu percepția misterului divin”.

   Gânduri bune și mulțumesc pentru încurajare.
   Zi minunată!

Bună :) Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ți-a plăcut. Indiferent dacă da sau nu, mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre el. Îți voi răspunde cât de repede. O zi, seară sau noapte plăcută îți doresc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: