Momentul adevărului

Momentul adevărului

Sunt genul acela de om ușor enervant. Mereu organizată, toate lucrurile stau la locul lor, nu pot dormi cu ușa de la dulap deschisă sau nu pot lucra dacă biroul este dezordonat.  De punctualitate nu mai vorbesc. Doar în cazuri extreme mi s-a întâmplat să întârzii, în rest, mi-am terorizat toți prietenii cu întâlnitul la ora stabilită 🙂 Nu exagerez când spun că nici atunci când intenționat am plecat de acasă mai târziu ca să ajung și eu ca oamenii normali tot nu am întârziat. Acum e ocazia perfectă să le mulțumesc prietenilor pentru că m-au suportat și încă o fac.

DAR

Există un loc, bizar, ascuns, asortat, compartimentat frumos, în care oricât de mult mă străduiesc să-l pun în ordine parcă se creează un haos și mai mare. Așa că m-am conformat și mi-am spus „Nadina ia-ți o viață și lasă geanta în pace”

Nu este o noutate dezordinea din cel mai purtat accesoriu feminin din zilele noastre. Pentru că nu ai cum să ieși din casă fără să ai ceva la tine în care să-ți pui toate cele care sunt foarte importante și „utile”. Păi da, utile: „dar dacă mă prinde strănutul, durerea de cap, sau încep să mă plictisesc în metrou?” Și credeți-mă, spațiul nu este niciodată de ajuns. Dacă ar fi să se inventeze „The infinite bag” cu o nouă tehnologie aplicată la genți care să ne ajute să ne sortăm și să ne punem lucrurile la locul lor, tot nu ar fi suficient spațiu și destulă ordine. „Vă rog, dați-mi un Univers că trebuie să plec la întâlnire!”

Intuiția și experiența îmi confirmă că nu doar femeile au această „problemă”. Bărbații au o relație asemănătoare cu buzunarele lor. Ce găsești acolo… doamne! Dar să trecem peste, asta e o altă discuție. Acum voiam să împărtășesc, ca unor buni prieteni, doleanța mea. Domn’le, nu îmi mai încap lucrurile în geantă de fel.

Nu mă pot descotorosi de cartea de 600 de pagini, de deodorant, de smacurile mele care să-mi sară în ajutor în caz de un retuș ceva, de gumele de mestecat, bineînțeles de șomoltocul de chei, chitanțe rătăcite și în niciun caz nu pot să plec de acasă fără portofel, telefon și o sticlă de apă.  Am ajuns să mai port încă o geantă din alea drăguțe

rucsac-fiorelli-anouk
Rucsac Fiorelli – answear.ro

în care fie să-mi pun laptop-ul sau mâncarea când merg la birou.

E de-a dreptul simpatic, adică vreau să spun că ți se stârnește un zâmbet în colțul gurii, când vezi o minionă de 1m 52cm prin oraș cu atâtea după ea. Din acest motiv, în zilele când sunt foarte ocupată și merg la birou folosesc un rucsac. Pun toate lucrurile la grămadă și mai am și mâinile libere. Victorie! 🙂 Doar când mai ies la film, sau să mă întâlnesc cu prietenii prin oraș sau mă prezint la vreun eveniment important îmi iau una dintre frumoasele mele genți!

Sunt tare curioasă… voi doamnelor ați reușit să ajungeți la un compromis cu gențile voastre? Nu-i așa că le iubiți indiferent de oricât de multă dezordine s-ar afla acolo?

Sunt cu adevărat universul ascuns și misterul nostru cel mai valoros.

 


Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 10 din competiția SuperBlog 2017, ediția de toamnă.

Bună :) Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ți-a plăcut. Indiferent dacă da sau nu, mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre el. Îți voi răspunde cât de repede. O zi, seară sau noapte plăcută îți doresc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: