Numai acolo

Numai acolo

Artwork Vlad Ciolan
Artwork Vlad Ciolan

Numai în vârf de munte îți dai seama cât de mic ești.

Numai în vârf de munte conștientizezi aproape cu disperare adevărata ta „măreție” și îți icnește în colțul gurii un zâmbet, sincer zâmbet, prin care recunoști universalitatea existenței, firescul vieții.

Numai în vârf de munte cădem în genunchi  să mulțumim Universului, lui Dumnezeu, sau cui vreți voi, de faptul că am reușit să conștientizăm cu adevărat miracolul.

Numai la margini de lume am reușit să dăm la o parte bariere și să ne dorim să înțelegem sensul unei vieți pe care fie am ales-o, fie ne-a fost făcută cadou.

Ce cadouri să tot așteptăm de la alții când  avem tot e ne trebuie, dar de, fiecare are la dispoziție toată informația necesară să aleagă.

Fiecare are la dispoziție uneltele necesare de care să se folosească în drumul său.

Numai în vârf de munte muzica e muzică.

De ce?

Pentru că e sinceră și e închinată ție și lumii, nu din ego, nu din nevoia de succes sau bani, ci pur și simplu.

Numai în vârf de munte nu există schisme și războaie, acolo nu ai curaj să te revolți, tot ceea ce-ți rămâne e mulțumirea și împlinirea. Pur și simplu nu ai curaj să te revolți, nu din frică, ci din respect pentru ceea ce ți-a fost dat, fără să fi cerut nimic.

Numai în vârf de munte razele se reflectă în lacuri glaciare,  regrupându-se în lumină întru bucuria vieții „sălbatice”.

Numai și nu numai (…)

3 Replies to “Numai acolo”

  1. Salut, Nadina!

    Am primit formularul tau de inscriere in competitia SuperBlog, insa nu am gasit pe blogul tau articolul prin care iti anunti participarea – conditie necesara pentru aprobarea inscrierii, conform regulamentului. Te rugam sa ne transmiti linkul articolului cand este online pentru a-ti putea aproba contul de participant.

    Atentie! Astazi este primul termen-limita, la prima proba din Spring SuperBlog 2015 (in cazul in care doresti sa participi la toate probele, se vor aplica penalizari automat daca intarzii).

    Multumim, te asteptam cu drag in comunitatea SuperBlog si iti dorim mult succes in competitie! 🙂

Bună :) Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ți-a plăcut. Indiferent dacă da sau nu, mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre el. Îți voi răspunde cât de repede. O zi, seară sau noapte plăcută îți doresc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: