Pățania cu ștampila

Pățania cu ștampila

Nu știu cum sunt alții dar eu consider că este foarte util, necesar chiar, să te înțelegi cu ștampila ta. Relația dintre voi trebuie să fie una apropiată, bazată pe încredere. Știi?! Să poți fi sigur că nu-ți alunecă din mână, că te reprezintă. Iar ea să știe mereu că va putea fi alături de tine și că ești mulțumit de treaba ei. În final, cele mai importante aspecte într-o relație sunt respectul și comunicarea.

Eu o apreciez foarte mult. Pe lângă calitățile evidente, Ștampila mea, are o întreagă istorie în spate. Predecesorii săi au pus pecetea pe cele mai importante documente ale lumii și au umblat alături de oameni cu putere politică la nivel global. Unii dintre aceștia au avut chiar deosebita onoare de a juca și rolul de sigiliu. Dar asta s-a întâmplat de mult, pe vremea când Pământul era împărțit în regate și feude.

Acestea fiind spune, acum poate înțelegeți de ce este foarte important ca orice neînțelegere, orice simptom de boală sau de apatie tomnatică ale ștampilei tale, trebuie să fie luate serios în seamă, de timpuriu.

Vă spun asta din experiență. Am avut norocul să întâlnesc multe ștampile la viața mea. În forme, culori și din materiale diferite, dar ce este cel mai interesant, pentru scopuri diferite: rotunde, pătrate, triunghiulare, octogonale, automate, electronice, auto-tușante, ștampile numărătoare, pentru avocați, pentru medici, pentru copii, pentru tricouri, pentru gene și sprâncene, pentru unghii, pentru obiecte de decor. Sigur or fi și ștampile de pus pe frunte, dar momentan nu m-am dilit chiar atât de rău. Prin urmare, cine crede că ștampilă este doar aceea care apare pe documentele oficiale, poate află acum că versatilitatea acestei „specii” conține o plajă mare de întrebuințări. Are și ea suflet. Bineînțeles, dacă îi dați voi credibilitate și viață. Mai mult, vă poate reprezenta personalitatea.

Poate acum, după această lungă introducere veți înțelege că am ridicat ușor din sprânceană și mi-am ciulit urechile când Ștampi, că așa o mai alint, din senin, a prins glas și vorbea cu mine aievea, ca și cum aș fi stat de vorbă cu un om de 7 cm înălțime. Nimic dubios până aici… Poate chiar m-am dilit, în final. Dar fiți atenți, să vă povestesc mai departe pățania.

Pe la începutul acestui minunat sezon de toamnă, ce a îmbătat Bucureștiul cu multitudinea culorilor sale, de pe biroul meu, ce se afla lângă fereastra larg deschisă, aud un oftat. „Oh. Ai văzut ce frumoase sunt toate ștampilele acum, aranjate și dichisite. Look-ul ăsta al meu de vară parcă prea mă face să arăt a ștampilă pentru fetițe de liceu. Am nevoie de o schimbare care să arate maturitatea, eleganța și finețea mea. Mai mult, să spună și o parte din parte povestea ta.”

Fetițe? Vară? Maturitate? Eleganță? Povestea mea și o ștampilă care vorbește? Poftim?

Buimăcită, m-am uitat în jur să văd dacă nu este și Kafka prin cameră. Nu, nu tu urmă de gândaci, de scriitori cu imaginație de geniu iar eu aveam toate mâinile și picioarele la locul lor.

Ok. Fermecată, mi-am pus iubita ștampilă în buzunarul drept și am aterizat, că nu îmi amintesc exact drumul până acolo, pe strada Someșului, numărul 1, la cei de la Colop.

Am discutat multe cu ei, dar am omis să le spun că Ștampi a mea a prins viață și că poate vorbi. Prin urmare, doar i-am rugat să-i dea un nou look de toamnă, elegant și simplu. Așa cum primisem indicații. Ei, ce să vezi? S-au descurcat de minune, ba mai mult i-au făcut și un upgrade la noua lor tehnologie Printer 30.

colop-toama-stampila-personalizare
I-au făcut și un shooting cu noul look iar Ștampi a fost un model excepțional de impresionant.

Am fost așa de mulțumită de ceea ce au reușit să facă încât am mai luat o ștampilă unei prietene foarte dragi, pe care am personalizat-o cu fotografia nepoțelei ei din America. Vedeți mai jos rezultatul. Este atât de dulce.

colop-personalizare

Aproape de încheiere, deoarece știți că-mi place să mă lungesc la vorbă 🙂 voiam să mai spun că Ștampi este acum fericită iar eu bucuroasă că de-atunci nu a mai vorbit. Probabil și din cauză că merg mai ceva ca la biserică să-i schimb look-ul. Trebuie să recunosc, îmi place foarte mult de ea acum. Toată lumea o remarcă. Nu mai este o ștampilă banală. Este ceva cu personalitate, se face remarcată oriunde mă duc. Până și verișorilor le-am dăruit două ștampile drăguțe cu care au reușit să umple pereții prin casă de steluțe, inimioare, mașinuțe și sirene.

Ei au fost foarte fericiți, părinții mai puțin. Cel puțin au descoperit spiritul artistic a celor mici. Și pentru că ei au 3 respectiv 5 ani și își permit să facă tot felul de nebunii, m-am alăturat lor și ne-am ștampilat peste tot. Inclusiv pe frunte 🙂

Din păcate nu am o fotografie, așa că va trebui să mă credeți pe cuvânt.

 


Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 8 din competiția SuperBlog 2017, ediția de toamnă.

Surse foto: printscreen de pe canalul de YouTube, Colop

Bună :) Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ți-a plăcut. Indiferent dacă da sau nu, mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre el. Îți voi răspunde cât de repede. O zi, seară sau noapte plăcută îți doresc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: