Termeni și condiții

Termeni și condiții

Dialoglacheie, la adresa www.dialoglacheie.com, este un blog personal scris de mine, Nadina Prostire, și care abordează diverse subiecte precum arta sub toate formele el, carte, mizică, film, teatru, etc.; cu alte cuvinte, subiecte despre care îmi place să scriu, indiferent de tematica lor, și pentru care sper să găsesc oameni cărora le place să citească despre ele. Mai multe despre blog puteți citi aici.

Site-ul www.dialoglacheoe.com poate fi accesat gratuit de orice persoană. Suntem o comunitate în creștere  și oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor în față nu înseamnă că nu putem purta un dialog ca între oameni maturi.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate. Treaba asta se întâmplă destul de rar, nu cred că moderez mai mult de 10-20 de comentarii pe an.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica de cookies (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul). Ultimul update: 28 mai 2018.