Un Book Black Friday Fericit!

Un Book Black Friday Fericit!

Sunt zile în care nu mă pot stăpâni să-mi iau o carte, chiar dacă știu că e posibil să rămân până și fără banii de mâncare. Ultima dată, când aproape am ajuns la limită, mi-am luat cărțile „Coco Chanel”, de Edmonde Charles-Roux și „Saga favoritelor”, de Jean des Cars. Norocul meu că azi mi-a intrat salariul și că mă pot bucura, ca un adevărat online shoper bookaholic, de puhoiul de reduceri care a apărut deja sau care va apărea în noaptea asta la cărți.

Am făcu un picuț de research pe piața online și am găsit câteva chestii interesante. Și cum îmi place să dau mai departe veștile bune, pentru că sunt convinsă că și voi așteptați asta, vă las mai jos o listă cu magazilele care s-au pregătit temeinic de Black Friday-ul de anul acesta. Nu are rost să vă enumăr categoriile cărților disponibile. Sunt foarte diverse. Atât pentru cei foarte mititei cât și pentru cei foarte măricei 🙂 Și am găsit așa:

  1. Elefant promit o nouă specie de reduceri de până la 90%.  Între 16 și 17 noiembrie. Dacă nu vreți să ratați startul, vă recomand să vă abonezi la newsletter-ul lor 🙂
  2. Cărturești reduceri de până la 70% la peste 40.000 de produse. Pe 17 noiembrie.
  3. Libris vor avea reduceri între 25% – 90% la 100.000 de produse. Pe 17 noiembrie.
  4. Cartepedia vine cu reduceri între 25% și 55%. Între 17 și 19 noiembrie.
  5. Nemira ne-au promis reduceri de până la 80%.  Fi-ți pregătiți să vă căutați volumele preferate pe 17 moiembrie.

Eu recunosc, mi-au făcut cu ochiul câteva volume pe care mi le doresc de ceva vreme.  Acestea sunt:

  • „Cartea Oglinzilor”, de Eugen Ovidiu Chirovici;
  • „De ce fierbe copilul în mămăligă”, de AglajaVeteranyi ;
  • „Pianul mecanic”, de Jr. Kurt Vonnegut
  • „Dimineața Lunetistului”, Vladimir Sorokin;
  • și cineva să mă oprească, că dacă e să scriu câte cărți aș citi, această listă nu s-ar termina repejor.

Sper că v-a inspirat acest articol și că o să vă răsfățați de Black Friday cu cele mai mișto cărți pe care vi le-ați dorit anul acesta 🙂 Apropo: care sunt acestea? Aștept cu drag recomandările voastre! Nu de alta, da să-mi completez și eu lista de dorințe ♥️

Un Book Flack Friday Fericit!

Bună :) Îți mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ți-a plăcut. Indiferent dacă da sau nu, mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre el. Îți voi răspunde cât de repede. O zi, seară sau noapte plăcută îți doresc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: